Πως λειτουργεί?

1. Συμπληρώστε μέσα σε 5 λεπτά μια online φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να ξεκινήσετε την έκθεσής σας.

2. Η ομάδα του Bookberries θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για να ενεργοποιήσει τους κωδικούς για την έναρξη της έκθεσης.

3. Η έκθεση θα έχει τη δική της ηλεκτρονική διεύθυνση και κωδικό πρόσβασης. Έτσι, θα είναι εύκολο για οποιονδήποτε να αγοράσει βιβλία είτε χρησιμοποιώντας απευθείας την ηλεκτρονική διεύθυνση είτε με τον κωδικό πρόσβασης της έκθεσης μέσα από το site του Bookberries. Τα βιβλία αποστέλλονται απευθείας στον παραλήπτη.

4. Ορίζετε τη διάρκεια που θέλετε να ‘τρέξει’ η έκθεση σας.

5. Με ένα κλικ μπορείτε να επιλέξετε απευθείας τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν μέσα από το eshop του Bookberries ή και να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τις έτοιμες προτεινόμενες λίστες μας.

6. Θα λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για την εύκολη προώθηση της online έκθεσης σας. Οι οδηγίες περιλαμβάνουν έτοιμα προσχεδιασμένα email, προσκλήσεις και αφίσες τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε, να στείλετε και να προωθήσετε στους ενδιαφερόμενους κ.α.

7. Στο τέλος της έκθεσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποσοστό των χρημάτων που σας αναλογεί από τις αγορές με τη μορφή δωροεπιταγής για να εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη σας, επιλέγοντας τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν μέσα από το eshop του Bookberries.

8. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας, στο τηλέφωνο 6945 799.683, καθώς και στο bookfairs@bookberries.gr