Bookberries Publishing

Bookberries Publishing

Στις εκδόσεις Bookberries αγαπάμε τα παιδιά και τα παιδικά βιβλία! Στόχο έχουμε να δημιουργήσουμε για τα παιδιά όμορφα βιβλία μόνο! Βιβλία με υπέροχα θετικά μηνύματα, με περιπέτεια, με χιούμορ, με εξυπνάδα, με αγάπη! Κυρίως με αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά, που χρειάζονται όλα τα παιδιά!

Οι συγγραφείς μας είναι άνθρωποι που μοιράζονται το όραμα μας και τα βιβλία τους διαθέτουν ‘τη μαγική συνταγή’ που τα κάνει μοναδικά και αγαπητά σε όλα τα παιδιά!

Σε αυτό συμβάλλουμε φυσικά και εμείς! Υποστηρίζουμε τους συγγραφείς μας σε όλη τη διάρκεια του έργου. Σεβόμαστε τον κόπο και τον χρόνο τους. Πάνω από όλα, σεβόμαστε τις πολύτιμες ιδέες τους, τις οποίες αποδίδουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Αυτό μας κάνει να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι!

Εικονογράφηση

Ένα καταπληκτικό βιβλίο δεν έχει να κάνει μόνο με το περιεχόμενο, αλλά και με την εικονογράφησή του! Οι ιδέες σας εναρμονίζονται με τις εικόνες και αποτυπώνονται σαν έργο τέχνης πάνω στο χαρτί.

Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου, η εικαστική προσέγγιση του κειμένου, η σύνθεση των χρωμάτων και η μελέτη των ηρώων και των ιδεών που εκφράζει ένα βιβλίο, πρέπει να γίνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ζωντανεύουν οι εικόνες μπροστά στα μάτια των παιδιών με καλαίσθητο τρόπο. Η σωστή επιλογή του εικονογράφου λοιπόν είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες βιβλία στην ελληνική αγορά. Αυτά που κάνουν τη διαφορά, είναι αυτά που έχουν εκτός των άλλων και υπέροχη εικονογράφηση.

Καλλιτεχνική επιμέλεια & Εκτύπωση

Η καλλιτεχνική επιμέλεια διασφαλίζει την άρτια αποτύπωση της εικονογράφησης και επομένως την αρχιτεκτονική εκτύπωση και παρουσία του βιβλίου! Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη! Η καλλιτεχνική επιμέλεια αφορά πρωτίστως την σωστή διαχείριση του χρώματος των εικόνων, διασφαλίζοντας έτσι την εξαιρετική αποτύπωση τους. Επιπλέον, αφορά την επεξεργασία των εικόνων, τις χρωματικές διορθώσεις, τη σελιδοποίηση, τη σωστή διάταξη εικόνων και κειμένου, την επιλογή του χαρτιού, τα οποία αναδεικνύουν με ακρίβεια έργου τέχνης την εικονογράφηση του βιβλίου σας.

Πριν την εκτύπωση θα παραλάβετε ένα πιστοποιημένο ψηφιακό δοκίμιο βάση του ISO12647 προς έγκριση, ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

Γλωσσική επιμέλεια

Η γλωσσική επιμέλεια των κειμένων (editing) περιλαμβάνει τη διόρθωση των κειμένων ως προς τη σύνταξη, τα ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη, σημεία στίξης, αλλαγή λέξεων κλπ. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ο ρόλος του επιμελητή δεν πρέπει να είναι μόνο φιλολογικός, αλλά να εμπλέκεται λίγο περισσότερο στην τελική παρουσίαση των κειμένων σε συνεργασία πάντα με τον συγγραφέα. Εφόσον λοιπόν ο συγγραφέας το επιθυμεί, ο επιμελητής αναλαμβάνει να ‘ζωντανεύσει’ το περιεχόμενο και τη ροή του κειμένου και να συμβουλεύσει τον συγγραφέα, όπου αυτό απαιτείται.

Bookberries ‘Promo’

Η προώθηση των βιβλίων είναι εξαιρετικά σημαντική και δύσκολη, για νέους και ανεξάρτητους συγγραφείς. Η προώθηση ενός ποιοτικού παιδικού βιβλίου είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη βιβλίων. Απαιτεί άριστη γνώση του παιδικού βιβλίου και της αγοράς στην οποία το βιβλίο απευθύνεται. Τα απαραίτητα εργαλεία marketing, σε συνδυασμό με τις στρατηγικά επιλεγμένες ενέργειες προώθησης, είναι η αρχή της πολυπόθητης επιτυχίας και αναγνώρισης. Οι εκδόσεις bookberries προσφέρουν ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης των παιδικών βιβλίων και των συγγραφέων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο στάδιο έκδοσης, ανάλογα με τις ηλικίες στις οποίες το βιβλίο απευθύνεται, τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες του κάθε βιβλίου και του συγγραφέα.

Writer’s web hosting

Οι αναγνώστες σας θέλουν κάτι περισσότερο από μια προσωπική σας σελίδα στο facebook! Το site του συγγραφέα είναι πολύτιμο εργαλείο στην προώθηση του ίδιου του συγγραφέα και των βιβλίων του. Αποτελεί το προσωπικό σημείο εκκίνησης, του οποίου τον απόλυτο έλεγχο έχει ο ίδιος ο συγγραφέας. Στο προσωπικό του site έχει τη δυνατότητα να παραπέμπει όλη την κοινωνική δραστηριότητα με links προς αυτό.

Το προσωπικό site του συγγραφέα περιέχει ενδεικτικά: προφίλ συγγραφέα, απεριόριστες σελίδες, επαγγελματικό blog, ημερολόγιο εκδηλώσεων, εργαλεία social networking, φωτογραφίες, σελίδα κριτικής βιβλίων, φόρμα επικοινωνίας, δυνατότητα αποστολής newsletter, σελίδα θαυμαστών, εκπαιδευτικό υλικό κλπ.

Writer’s bookshop

Οι συγγραφείς μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Αυτό το ιδιαίτερα προσωπικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να περιλαμβάνει μεγάλες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του βιβλίου/ων, βιογραφικό του συγγραφέα, όλα τα δεδομένα που αφορούν το βιβλίο και την έκδοσή του, περίληψη του βιβλίου, κριτικές κλπ.

ISBN & Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος

Το ISBN είναι ένας μοναδικός αριθμός που δίνεται στο βιβλίο σας και αποτελεί την ‘ταυτότητα’ του. Όλα τα βιβλία που εκδίδονται σε όλο τον κόσμο φέρουν υποχρεωτικά αυτόν τον αριθμό. Αναλαμβάνουμε την έκδοση του ISBN για το βιβλίο σας και την εγγραφή του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.